Politika kolačića

Tko smo mi

Predloženi tekst: Adresa naše web stranice je: https://remesh.hr

Komentari

Predloženi tekst: Kada posjetitelji ostavljaju komentare na web mjestu, prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare, kao i IP adresu posjetitelja i niz korisničkih agenata preglednika za lakše otkrivanje neželjene pošte.

Anonimizirani niz stvoren s vaše e -adrese (koji se naziva i raspršivač) može se dostaviti usluzi Gravatar da provjeri koristite li je. Pravila privatnosti usluge Gravatar dostupna su ovdje: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša profilna slika vidljiva je javnosti u kontekstu vašeg komentara.

Mediji

Predloženi tekst: Ako postavljate slike na web mjesto, trebali biste izbjegavati prijenos slika s ugrađenim podacima o lokaciji (EXIF GPS). Posjetitelji web stranice mogu preuzeti i izdvojiti sve podatke o lokaciji iz slika na web stranici.

Kolačići

Predloženi tekst: Ako ostavite komentar na našoj web stranici, možete se uključiti u spremanje vašeg imena, adrese e-pošte i web stranice u kolačiće. Ovo je za vašu udobnost kako ne biste morali ponovno unositi svoje podatke kad ostavite drugi komentar. Ovi kolačići traju godinu dana.

Ako posjetite našu stranicu za prijavu, postavit ćemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili prihvaća li vaš preglednik kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i odbacuje se kada zatvorite preglednik.

Kad se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića za spremanje vaših podataka za prijavu i izbora prikaza na zaslonu. Kolačići za prijavu traju dva dana, a kolačići opcija zaslona traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša prijava trajat će dva tjedna. Ako se odjavite sa svog računa, kolačići za prijavu bit će uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić bit će spremljen u vaš preglednik. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i jednostavno označava ID posta članka koji ste upravo uredili. Ističe nakon 1 dana.

Ugrađeni sadržaj s drugih web stranica

Predloženi tekst: Članci na ovoj web stranici mogu uključivati ​​ugrađeni sadržaj (npr. Videozapise, slike, članke itd.). Ugrađeni sadržaj s drugih web stranica ponaša se na potpuno isti način kao da je posjetitelj posjetio drugu web stranicu.

Ove web stranice mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, ugrađivati ​​dodatno praćenje trećih strana i pratiti vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na tu web stranicu.

S kime dijelimo vaše podatke

Predloženi tekst: Ako zatražite poništavanje lozinke, vaša IP adresa bit će uključena u e -poruku za poništavanje.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Predloženi tekst: Ako ostavite komentar, komentar i njegovi metapodaci čuvaju se neograničeno dugo. Tako možemo automatski prepoznati i odobriti sve naknadne komentare umjesto da ih držimo u redu za moderiranje.

Za korisnike koji se registriraju na našoj web stranici (ako ih ima), također pohranjujemo osobne podatke koje daju na svom korisničkom profilu. Svi korisnici mogu vidjeti, urediti ili izbrisati svoje osobne podatke u bilo kojem trenutku (osim što ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Administratori web stranica također mogu vidjeti i urediti te podatke.

Koja prava imate nad svojim podacima

Predloženi tekst: Ako imate račun na ovoj web stranici ili ste ostavili komentare, možete zatražiti primanje izvezene datoteke osobnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dali. Također možete zatražiti da izbrišemo sve osobne podatke koje imamo o vama. To ne uključuje nikakve podatke koje smo dužni čuvati u administrativne, pravne ili sigurnosne svrhe.

Gdje šaljemo vaše podatke

Predloženi tekst: Komentari posjetitelja mogu se provjeriti putem automatizirane usluge otkrivanja neželjene pošte.

Naše usluge

Kontakt

Za sve dodatne informacije, obratite nam se sa povjerenjem.